Om oss

Att producera nytt skapar enorma mängder med avfall och koldioxidutsläpp och det har vi tyvärr numera absolut inte råd med. Som motpol till detta säljer vi under varumärket WeReuse produkter som gått i retur eller reklamation från e-handeln eller som utförsäkrade genom ett försäkringsbolag.
Exempelvis för att ett lager brunnit eller blivit vattenskadat. Det kan väven vara en transportskada, kartongerna har ramlat vid transport och blivit trasiga men produkten är lika fin för det! Vi älskar återbruk och tycker det är tragiskt att allt detta kastas eller bränns upp.
På Returhuset.se och Returhuset.no hittar du därför dessa saker. Det kan vara all mellan himmel och jord, exempelvis Apple iPhone, Macbooks, iPads, Samsung smartphones, vitvaror, mattor, cyklar, tv-spel, datorer, lampor och myckter mer. Vi lagar eller rekonditionerar sakerna som varit trasiga, tar hand om returer och reklamationer som skulle kastats, graderar dessa i olika skick och lämnar sedan garanti och 14 dagars öppet köp så att du som kund skall kunna känna dig trygg med att köpa återbrukat. Produkter på sidan som är markerade med logotypen WeReuse är cirkulära och återbrukade. Varje vecka får vi nya produkter genom vårt samarbete med försäkringsbolag, E-handlare och logistikbolag så titta in ofta! Returhuset finns även som fysisk butik i Staffanstorp där vi har mycket mer än elektronik, här hittar du 3500 kvm med vitvaror, inredning, möbler, kläder, cyklar, leksaker samt verkstäder där du kan laga mobilen, skorna eller cykeln. Varmt välkommen att besöka oss!

 

Bolagsuppgifter:

Box 163
245 22 Staffanstorp
Orgnr: 556791-2356

 

Adress: Handelsvägen 34, 245 34 Staffanstorp

 

Det är företaget Godsinlösen Nordic AB som driver Returhuset. Läs mer om Godsinlösen på www.godsinlosen.se