Tillbehör surfplattor

Apple Ipad Pro Skydd Silikonskal 9.7″ - Mynta
Passar Apple 9.7-tum iPad Pro Material av silikon Helt Ny Oöppnad förpackning Skyddar baksidan på din iPad, perfekt passform runt alla knappar, går även att kombinera med Smart Keyboard och Smart Cover. Materialet är designat för bekvämlighet så att du lätt kan hålla i din enhet på ett skönt och smidigt sätt. Den gröna färger gör din enhet mer unik samtidigt som du behåller den stilrena designen.
199 Kr
Otterbox Defender Skydd till iPad Pro 12.9" (2nd gen)
Ny Öppnad kartong OtterBox Defender med trippelskydd till iPad Notera att skalet endast passar till iPad Pro 12.9" (2nd gen.) Otterbox bygger extra starka skydd som förbättrar livet på språng och skyddar det allra viktigaste. Tanken är att du alltid ska kunna njuta av dina favoritenheter utan att oroa dig. Defender Series täcker hela din iPad Pro (12,9-tums) med flera lager robust skydd.  Skyddet består av tre lager, innerskydd, ytterskydd och pekskärmsskydd. Det yttre skyddet av gummi samt portskyddet stoppar smuts, damm och ludd från att komma in i din enhets uttag och portar. Samtliga tre lager motverkar också tillsammans de skadliga effekter av stötar och skakningar som din enhet utsätts för vid användning. Förpackningen innehåller även ett skärmstativ för en smidigare hands-free användning. Stativet innehåller även en hållare till Apple Pencil, dock ingår ej Apple Pencil-penna. Notera att detta skydd ej är kompatibelt med Apple Smart Keyboard eller Apple Smart Cover.
499 Kr
iDEAL Fashion Lightning Cable 1M Baby Blue Orchid
Baby Blue Orchid lightning cable är MFI certifierad av Apple och den passar till alla Apples enheter med Lightningport. Kabeln är av högsta kvalitet i form av vävd nylon och lyxiga guldetaljer.
299 Kr
iDEAL Fashion Lightning Cable 1M Peony Garden
Peony Garden lightning cable är MFI certifierad av Apple och den passar till alla Apples enheter med Lightningport. Kabeln är av högsta kvalitet i form av vävd nylon och lyxiga guldetaljer.
299 Kr
iDEAL Fashion Lightning Cable 1M Carrara Gold
Carrara Gold lightning cable är MFI certifierad av Apple och den passar till alla Apples enheter med Lightningport. Kabeln är av högsta kvalitet i form av vävd nylon och eleganta detaljer i ryt.
299 Kr
iDEAL Fashion Lightning Cable 1M Neon Tropical
Neon Tropical lightning cable är MFI certifierad av Apple och den passar till alla Apples enheter med Lightningport. Kabeln är av högsta kvalitet i form av vävd nylon och eleganta detaljer i rymdgrått.
299 Kr
Copter Screenprotector till iPad Air/Air 2/Pro 9.7/iPad 2017/2018
* Passar till: Apple iPad Air, Apple iPad Air 2, Apple iPad Pro 9.7, Apple iPad 9.7 2017/2018. * Skyddar skärmen mot repor och slitage
295 Kr
KEY väggladdare Lightning iPhone/iPad 2,4a
* 1 meter sladd med lightning kontakt * Snabb laddning
199 Kr
Apple Lightning till USB kabel 1 Meter
* 1 meter sladd med Lightning och USB kontakt. * Funkar med iPhone och iPad.
249 Kr
Key väggladdare 3.0A USB
Universal laddare USB-port 3.0A Snabb laddning
149 Kr
PNY Wall Lightning Charger
* Smidig laddare med 1,20 lightning kabel * LED strömindikator * Laddare till iPhone och iPad
379 Kr